Skap et flott hjem med riktig belysning

Mange bruker mye tid på å innrede hjemmet sitt. Å gjøre det fint rundt seg er en god investering. Det bidrar til livsglede og overskudd. Det er mye hyggeligere å komme hjem etter en lang arbeidsdag hvis det ser pent og stilig ut hjemme. Innredning handler om gode fargevalg, møbler og møbelgrupper som passer fint sammen. Ikke minst gjelder det å velge den riktige belysningen. Den som fremhever alt det fine i hjemmet ditt. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan du kan skape et vakkert hjem og hvilken belysning du kan velge å gå for.

Taklamper og spotter

For de av oss som bygger hus selv er et viktig valg hvilke taklamper og spoter man skal velge. Dette er kanskje det viktigste valget man tar når det kommer til belysning. Mindre stålamper kan man velge i ettertid, mens taklamper og spoter er valg man må kunne stå inne for.

Det er også viktig å velge riktige lyspaerer. Fine lyspaerer gir rommene en annen look enn de ellers ville fått. Det kan være vanskelig å velge lyspaerer. Derfor anbefaler vi at man undersøker sider som Nordeye for å finne et bredt utvalg av lyspaerer til fornuftige priser.

Velg dimmere

Et vanlig og viktig spørsmål, er spørsmålet om man skal ha «vanlige» lysbrytere eller dimmere. Her er det absolutt anbefalt å gå for dimmere. Gjennom å velge dimmere vil man kunne justere lysstyrken basert på årstid, humør og setting. Av og til passer det ikke med sterk belysning, og da er det fint å slippe å skru av lyset, men heller å kunne tone belysningen litt ned.

Å innrede hjemmet handler om mye mer enn kun møbler. Det handler også om lamper, lysbrytere, lyspaerer og dimmere. Mange små valg utgjør til slutt en stor helhet og har direkte påvirkning på hvordan du vil trives i ditt eget hjem.

Interiørdesign i hjemmet