Blazere til ulike typer interiørdesignere

Hvilken stil vil du ha som interiørdesigner. Skal det være en formell stil med lange bukseben og høye hæler, eller skal det være en mer bohemsk stil med kort skjørt og blazer? Mange velger den siste stilen som forteller om en kreativ og urban sjel som har funnet sin plass i tilværelsen.

Liker du blazer med avslappet stil, så skal vi her se på noen stiler de passer til. Interiørdesign er viktig for deg, så her gjelder det å skape seg et levebrød. Det gjør ikke noe om blazeren er åpen og litt stor, det gir deg bare mer påvirkningskraft.

Oversized og rosa blazers

Selv om du ser hypermoderne ut med denne blazeren, så vet du at du har kjent et bærekraftig plagg med resirkulerte tekstiler. Med mansjettknapper på ermene og store knapper i kragen, så har du satt en standard for dine valg av interiør som du vil få mange følgere med. Rosa gir det hele et moderne japandi uttrykk, kanskje du har funnet din plass? Passer godt med lange, romslige bukser. Ungt, moderne og utadgående interiørdesigner finner seg selv med denne blazeren.

Chic blazers med 70-talls mønster

Det er kult å kombinere nytt og gammelt. Denne blazeren går utmerket til en visning der boligen ligger i en høyblokk og rommene er tidløse men bærer et snev av 70-tallet med sine tapeter og vegg-til-vegg tepper. Denne er oversized og har store lommer foran. Denne jakken bør man bruke bukser til, eller eventuelt et skjørt i skinn eller velur. Stilig, moteriktig og retro. Hva mer kan man ønske seg?

Tettsittende PU-blazer

PU er en tekstil av gummi-lignende stoff med vannbestandig effekt. Dette er en typisk flink-jente blazer som viser den litt røffe kvinnen. Her kommer det med snorer for knyting og glidelås foran. Blazeren passer til et kort skjørt eller en ribbestrikket og lang, tettsittende kjole. Klienter som møter denne interiørdesigneren vil se en engasjert og løsningsorientert forretningskvinne på farten. Tidløs mote for interiør som bryter mellom naturlige elementer og maskulinitet.

Tweed blazer

Det er vel ikke alle som kan se for seg en blazer i tweed, men disse har også sin plass i skapet. Blazeren er av passform slik at du får en formell stil. Du kan godt bruke lange bukser sammen med blazeren, som du kan ha åpen eller knappet igjen. Det som setter denne blazeren på topplisten er det doble knappe-settet på forsiden. Det gjør at du får en utsøkt klesstil som passer et minimalistisk interiørdesign.

Ditt valg – gjør interiørdesign til en lek

Du har nå fått noen tips til blazers du kan bruke når du skal jobbe med interiør, enten som mekler eller utforming av design på interiør. Det kan gi deg en stil alle vil legge merke til og huske neste gang de trenger en interiørdesigner.