Har du pusset opp og trenger nye ting til boligen?

Har du pusset opp boligen din, men er usikker på hvor du får fatt i alt du trenger av nye ting når prosjektet er fullført? Når du har pusset opp boligen din vil du gjerne også bytte ut de gamle tingene, slik som kjøkkenredskaper, lamper og belysning, dekorasjon, tepper og pledd, kjøkkenmaskiner, krus og kopper, osv. I stedet for å bruke mye tid på å farte rundt i butikkene i byen for å finne alt du trenger, kan du raskt og enkelt bestille alt av dette på nettet, nærmere bestemt hos Campadre.

Alt du trenger på ett og samme sted

HosCampadre nn07 finner du det meste av hva du trenger for en nyoppusset bolig. Ja, og det slutter ikke der. Her kan du også velge og vrake i et omfattende sortiment av alt fra sko og sportstøy til husholdningsprodukter og alt annet du måtte trenge av nye ting til hjemmet ditt.

Etter at oppussingsprosjektet er ferdigstilt må du jo også friske opp ditt nye hjem med en ny innredning. Vi ønsker kanskje noen nye møbler og gardiner, tepper og mye annet. Sett derfor opp en liste for hva du ønsker å kjøpe av nye ting. Du finner nok ut at det er en del ting som du har manglet og nå er tiden inne for å gå til anskaffelse av dette. Det kan være ting til soverommet og badet eller stuen.

Sjekk først hva du har plass til

Før du begynner å shoppe inn nye møbler og massevis av andre nye ting, er det viktig at du først sjekker hvor mye plass du har. Hvis det blir for mye ting i boligen vil det se rotete ut og det blir vanskelig å rengjøre boligen.

Sett opp en innredningsplan

Lag gjerne en tegning over hvordan det vil se ut med nye møbler ut fra de reelle målene for boligen. Dermed vil du få et litt mer oversiktlig bilde av hvordan det vil se ut når jobben er gjort og hvor mye plass alt tar.

Hvis du ennå ikke er kommet i gang eller er helt ferdig med oppussingen, kan det likevel være lurt å kjøpe noen av de viktigste tingene på forhånd. Dermed er du sikker på at tingene passer inn i den interiørstilen du har bestemt deg for. Det er alltid lurt å kjøpe inn småtingene til kjøkken, bad og soverom mens de er på tilbud.

Du trenger ikke å kjøpe inn alt sammen i en engang, men ta gjerne for deg tingene du trenger for hvert enkelt rom, ett av gangen. Så sett opp listen over småtingene først og sjekk ut det store utvalget som Campadre tilbyr. Her finner du det meste av hva du vil trenge til din nyoppussede bolig!