GI KJØKKENET DITT ET NYTT UTSEENDE – UTEN AT DET KOSTER SKJORTA

Ønsker du å oppgradere kjøkkenet ditt, men har ikke pengene oppspart til å gå til innkjøp av en helt ny kjøkkeninnredning og alt som følger med? Eller vil du bare få litt endring rundt deg, uten å måtte bruke store ressurser på dette? Med noen enkle tips, kan du enkelt få et helt nytt utrykk på kjøkkenet, uten at det koster skjorta!

Behold så mye som mulig

Ved å beholde så mye som mulig av det som er der fra før, sparer du mye! Er det eneste problemet at flisene er gammeldagse og fargen på kjøkkenskapene er gulnet? Ved å legge nye fliser og male skapdørene vil du bli overrasket over hvor stor forskjellen blir! Om du liker selve oppbyggingen av kjøkkenskapene, kan du bytte kun skapdørene, og beholde resten av kjøkkeninnredningen. De fleste kjøper alt helt nytt, noe du ikke behøver å gjøre. For å spare enda mer kan du også se om noe av det du ser etter selges brukt, for eksempel på Finn.

Gi gamle møbler et nytt inntrykk

Du kan få til mye ved å være litt kreativ. Du kan finne møbler og dekorelementer du har fra før, som gis bort eller selges billig og gi de et helt nytt inntrykk. Det er utrolig hvor mye som kan gjøres med litt maling eller en sprayboks med farge. Om du er i snekkerhjørnet kan du til og med bygge om gamle møbler til noe helt nytt! Mulighetene er uendelige og det er utrolig mye spennende en kan få til med litt maling, hammer og sandpapir. Selv noe så enkelt som en trehylle, kan bidra til et nydelig design, om det er gjort på riktig måte. Du kan se på «diy» oppskrifter på for eksempel Pinetrest, for inspirasjon til ting du kan gjøre selv.

Her er det mange spennende muligheter til å få et helt nytt kjøkken, uten å måtte tømme hele sparekontoen. Lykke til!