Pust liv i interiøren med disse tre tipsene

Etter at man har oppusset et rom ferdig kan det fortsatt føles kjedelig og tomt. For lite fargevariasjon i møblene? Eller for lite interiør generelt? Ofte er dette bevisste valg, men noen ganger er det vanskelig å se om man mangler noe før man er ferdig å møblere. Med disse tre økonomiske tipsene derimot, kan du puste liv i rommet ditt.

1. Dekor

I et rom med nøytrale, hvite vegger kan alt virke melankolsk. Hvis rommet også er uten dekor, kan den generelle stemningen og atmosfæren føles enda kaldere. For mange nemlig blir dekor brukt på en måte slik at man kan uttrykker seg selv gjennom tingene som benyttes. Om rommet du pusser opp—enten det er soverommet eller stuen—ikke har bilder på veggen eller en vase i sikte, sier det gjestene ingenting. I tillegg vil det man omgis med ha en psykologisk effekt på humøret, så å finne deg noen dekorative gjenstander er en enkel måte å gjøre rommet mer personlig.

2. Møbler

Hvis møblene i rommet ditt et utslitt eller utdaterte, kan det være lurt å oppgradere. Allelånutensikkerhet.no er til stor hjelp for folk som har lyst til å investere i dyrere møbler med høyere kvalitet og lengre levetid, men trenger penger for å øke et lite budsjett. Videre kan de som har et større budsjett også eksperimentere mer, og kjøpe møbler som ikke er like enkle å få tak i.

Bruktbutikker er fantastiske steder for å få billige møbler, spesielt når det kommer til studenter med dårligere råd. Det er enkelt å finne god tilbud, og du har lite å miste på å kjøpe et lite, brukbart bord for 200 kroner. På nettsider som Finn kan man lignende få gjenstander av andre som ønsker å gi dem bort. Å male en stol i et morsomt mønster, eller pusse opp en gammel benk, er en rimelig måte å gi nytt liv til gamle møbler.

3. Planter

Planter er utrolig fin måte å puste liv i huset ditt. Blomster og andre planter kommer i alle slags spreke farger, og kan gjøre et kjedelig og grått rom til noe mer livlig. De kan plasseres på flere steder, som ved vinduskarmen, på bordet, eller til og med fra taket.