Innred med lys

Det er ikke alltid man tenker over at lys og lamper også er viktig for interiøret og helheten i et rom. Derfor er det viktig å tenke gjennom hvordan du bruker lys, og hvilke lamper du plasserer hvor.

Lunt lys i stua

I stua vil du sikkert ha en lun stemning, så der passer det fint med lamper som gir et varmt inntrykk. Du kan velge lamper som kan dimmes, eller velge lyspærer med farger. Husk å lyse opp mørke kroker for å framheve detaljer i rommet.

Godt arbeidslys

På kjøkkenet og arbeidsrommet er arbeidslys viktigere enn stemning. Her skal du jobbe, og du vil selvsagt se hva du holder på med. Et godt tips er å plassere LED-lys under skapene på kjøkkenet, slik at du får godt lys på benken. Dette tipset fungerer også hvis du har et skrivebord med en hylle. Da plasserer du lampene under hyllen, slik at de lyser ned på skrivebordet. Det gir deg godt lys uten at det blender deg.

Lys som slår seg av selv

På soverommet kan du velge lys som dempes gradvis av seg selv. Dette passer fint på barnerommet, men også til de voksne. Da sovner du inn på en mer naturlig måte, og du glemmer ikke å slå av lyset før du sovner.